Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Cégünkről

anyaloghatnak a reklámkritikusok a múltszázadi kabarétréfát megidéző üzenet fantáziátlanságát emlegetve, de matracvásárláshoz hasznosabb tanácsot aligha adhatunk, mint hogy:

Matracot a matracboltból!

Bonyolult világunk bonyolult árucikkei között érdemes hozzáértő segítségével válogatni, és a szabály alól az Ön hálószobájának legfontosabb berendezési tárgya sem kivétel.

Matracot vehet bárhol, ám ha nyugodtan akar aludni, az Albakomfort tapasztalataira támaszkodva ágyaz meg álmainak.

Székesfehérvár legnagyobb választékú matracáruházában hat elismert gyártó matracaival, köztük az Albakomfort saját fejlesztésű modelljeinek sorával várjuk régi és új ügyfeleinket.

Matrac Webshopunk, valamint 2017-ben felújított szalonunk felkészült tanácsadóinak közreműködésével személyesen ismerkedhet meg cégünk, illetve a Best-Dream, a Bio-Textima, a Konfor, a Rottex, és a TED korszerű ágybetétjeivel.

A kényelmes és egészséges alvást biztosító fekhelyek gyártásában, értékesítésében évtizedes tapasztalatokkal rendelkező Albakomfort bemutatótermének száznyolcvan négyzetméterén garantáltan megtalálja az Önnek leginkább megfelelő matracot.

Segítünk eligazodni. Munkatársaink kalauzolása mellett tesztelheti több mint harmincféle kiállított matracunkat.

Mire végez, eloszlanak a kétségei.

Biztosan meg tudja majd mondani, hogy a hagyományos bonellrugós matracok, vagy a zsákrugós ágybetétek nyerték el a tetszését. Képes lesz különbséget tenni a divatos hideghabokból, memóriahabokból formázott termékek, illetve a latexből, kókuszból készült biomatracok között, és nem marad kérdés az sem, gyermeke min hajtsa álomra a fejét.

Házi kedvencének szintén választhat fekhelyet. Négylábú társa számára számos ajánlatunk van a párnáktól, a memóriahabos matracokig.

Mindez azonban csupán a kezdet.

Egyedi igényei kielégítésére is találunk a megoldást.

Az Albakomfort üzemében elkészítjük az Ön ágykeretének méretéhez igazodó rugós-, illetve habmatracot, és az utóbbiért nem kell feltétlenül felárat fizetnie.

Puha, félkemény, valamint kemény kivitelben rendelhető, kis és nagy rugalmasságú szivacsmatracaink lehetnek akár harminc centiméter magasak is. A modern habanyagokból milliméteres pontossággal kiszabott ágybetétek zömét, a méretben hozzájuk legközelebb álló sztenderd matracokkal egyező áron, az Ön kérése szerint huzattal vagy anélkül szállítjuk.

Az Albakomfort többtucat matracot tart készleten raktárában, hogy vásárlóit azonnal kiszolgálhassa. Gépkocsiját zárt parkolónkban hagyhatja, és csak Önön múlik, hogy vákuumcsomagolt hideghab, illetve akár rugós matracát saját maga viszi haza, esetleg velünk szállíttatja ki.

Gyorsan és megbízhatóan dolgozunk. Ágybetétjére akkor sem kell hónapokat várnia, ha különleges típust, méretet rendel. Szakképzett munkatársaink egy-négy héten belül jelentkeznek Önnél új matracával.

Garanciát vállalunk munkánkra. Matracaink gödrösödésére tíz, huzatainkra, kiegészítőinkre egy-két év jótállást adunk.

Látogasson el Matrac Webshopunkba, nézzen szét bemutatótermünkben!

Segítünk választani.

Kellemes vásárlást kíván Czinger Attila, és Albakomfort Csapata!