Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Dekor szürke huzatfogó

Dekor szürke huzatfogó
Dekor szürke huzatfogó
Dekor szürke huzatfogó
Dekor szürke huzatfogó
Dekor szürke huzatfogó
Dekor szürke huzatfogó
Dekor szürke huzatfogó
Dekor szürke huzatfogó
Dekor szürke huzatfogó

Tartsa melegen otthonát a hidegebb hónapokban, és a kiszámíthatatlan, szeles napok. Az ember nem is sejti, hogy mennyi apró rés van akár az ajtók, ablakok alatt. Egy huzatfogó erre mindig jó megoldás!

Raktáron
3 350 Ft
Válasszon variációt!
Részletek

• Tartsa melegen otthonát a hidegebb hónapokban, és a kiszámíthatatlan, szeles napok. Az ember nem is sejti, hogy mennyi apró rés van akár az ajtók, vagy akár az ablakok alatt. Egy huzatfogó erre mindig jó megoldás! 
• Hideg közeledtével egyre nagyobb szelek fújnak, amit néha még a lakásban is megérzünk. Az ablakok, illetve az ajtók alatti résen ugyanis sokszor belopakodik a szél, mint egy nemkívánt vendég. Szerencsére ez könnyen orvosolható huzatfogónkkal! A huzatfogó párna tökéletesen alkalmas arra, hogy az ajtók, ablakok alatt található rést elfedje, ezáltal nem engedi, hogy kiszökjön a meleg, így a fűtésszámlát akár jelentősebb mértékben is lefaraghatja.
 A huzatfogó párna praktikus, és dekoratív kiegészítője lehet otthonának. A huzatfogó rendszeres mosás és gyakori használat után sem veszíti el eredeti formáját, minőségét.

TERMÉK ADATAI:
Méret: 100x18 cm körméret
Szín: szürke

ANYAGÖSSZETÉTEL:
Huzat anyaga: 100% Poliészter
Töltet: 100% szilikonizált poliészter rostszál, ami nagyon rugalmas és habkönnyű.

Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.
2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textíliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

Adatok
Kategória
Kiegészítő párnák
Gyártó
Czinger Home
Cikkszám
HF06