Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Díszpárna (betéttel) 60x60 cm - LOVE UK
Díszpárna (betéttel) 60x60 cm - LOVE UK
7 990 Ft

Díszpárna (betéttel) 60x60 cm - LOVE UK

Díszítse foteljét, ülőgarnitúráját, dekoratív díszpárnával. Mintája miatt a hétköznapokba is belecsempészheti kedvenc országa hangulatát és még a szobát is egyedivé és stílusossá varázsolja.
Raktáron
7 990 Ft
Részletek
TERMÉKLEÍRÁS:
A díszpárnák hangulatos kiegészítői a nappalinak, hálószobának. Sokféleképpen lehet változtatni a lakás hangulatán. Találd meg a megfelelő párnát nálunk a kanapédra, foteledre, vagy az ágyadra, hogy ebben mi is segítségedre lehessünk.

Ezzel az óriás párnával, lakásodba hozzuk a kedvenc országodat.

Erős bútorszövetből készült díszpárna.

Belső párna töltete daráltszivacs, amely nem veszít a tartásán, formáján, könnyen egy igazítással visszanyeri a kívánt formát, nem igényel nagy törődést, ha összetömörödik, csak egyszerűen rázd fel és újra olyan lesz, mint újkorában.

KEZELÉSI ÚTMUTATÓJA:

Külső huzata levehető és mosható max.30°C –on kifordítva, összecipzárazva ajánlatos kimosni.

Vasalás viszájáról közepes hőfokon.

TERMÉK ADATAI:

Mérete: 60*60 cm

ANYAGA:

Fedőanyag: Bútorszövet

Párna töltet: daráltszivacs

Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.

2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

Adatok
Kategória
Díszpárna
Méret
60*60 cm
Gyártó
Czinger home
Cikkszám
DP0001