Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Dream Memory - fedőmatrac (6cm)

Dream Memory - fedőmatrac (6cm)
Dream Memory - fedőmatrac (6cm)
Dream Memory - fedőmatrac (6cm)
Dream Memory - fedőmatrac (6cm)
Dream Memory - fedőmatrac (6cm)
Dream Memory - fedőmatrac (6cm)
Dream Memory - fedőmatrac (6cm)
Dream Memory - fedőmatrac (6cm)

A Dream Memory fedőmatrac magja 50 kg/m3 sűrűségű memory habból készült, emiatt kiválóan felveszi a test formáját és ahhoz igazodva stabilizálja az optimális helyzetbe.

Részletek

Kiszorultál a kanapéra? Kényelmetlen a matracod? Várod a bulit, de a kemény felületű vendégágy gondolatától is kiráz a hideg? A fedőmatrac minden kérdőjelet kiegyenesít. Remek megoldás a régi fekvőfelület puhítására, komfortosabbá tételére. Kiválóan illeszkedik ágyra, pótágyra, kanapéra, heverőre.

 

A Dream Memory fedőmatrac saját gyártású termékünk, amely legkiválóbb, 50 kg/m3 sűrűségű memory habból készült, emiatt tökéletesen felveszi a test formáját és ahhoz igazodva stabilizálja az optimális testhelyzetbe. A test nyomásainak megfelelően a hőmérsékletre is kifogástalanul reagál, ezért idősebbeknek is ajánljuk, hiszen a kor előrehaladtával a hőháztartás alacsonyabb, így ideálisabb számukra a Dream Memory fedőmatrac, amely melegebb, mivel zárt cellás hab. Bármilyen felületre helyezheted a fedőmatracot, mellyel plusz 6 cm kényelmi réteget kapsz. A memóriahab lényege az, hogy a többi anyaghoz képest ez nem képez ellenyomást, hanem a terhelés után lassan visszanyeri eredeti állapotát. Ez egy specifikus réteg, amely a test súlyára és hőmérsékletére is reagál. Véd a kifekvések ellen.

 

A matrac magja 6 cm vastag, ehhez társítunk egy levehető és mosható huzatot így, ha baleset éri az anyagot, egy pillanat alatt landolhat a mosógépben. 

 

Sajnos a fedőmatrac nem oldja meg a kifeküdt és elavult matrac okozta problémákat, de a kényelmetlen felületeket megújítja. Fedőmatracainkra ingyenes szállítást biztosítunk, sőt egyedi méretben is rendelhetsz, mindemellett még ajándék párnát is adunk. A fedőmatracot nem tudod gumival a matrachoz rögzíteni, hiszen a termék nem rendelkezik gumírozott füllel. A legideálisabb, ha a matracra helyezés után a fedőmatracra ráhúzod a lepedőt, ami így összefogja az egészet és nem mozog. 

 

A Comfort Flex és a Dream Memory fedőmatrac összehasonlíthatatlan, mert egészen más minőségű habból és eljárással készült.

 

TERMÉK ADATOK:

• Sűrűség: 50 kg/m3

• Vastagság: 6 cm

• Huzat: Aloe Vera - levehető huzat

• Méret: 80x200 cm, 90x200, 100x200 cm, 120x200 cm 140x200 cm 160x200 cm, 180x200 cm 200x200 cm és egyedi méretben is rendelhető!

MOSÁSI FELTÉTELEK:

• 30 C°-on, kímélő mosással.

• Vegyileg nem tisztítható!

• Nem fehéríthető!

A FEDŐMATRAC HUZATA:
Levehető antibakteriális kötött huzat 30 °C-on mosható.

Antibakteriális nagyon jól szellőző prémium minőségű huzatanyag. Higiénikus, kellemes tapintású, puha, kényelmes egészséges alvást biztosít mindenki számára. Tartós! A matrachuzat kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik.

A matrachuzatok első osztályú prémium minőségűek, mintájuk esetenként változhat.

 

AJÁNDÉK PÁRNA:
Egyszemélyes matracokhoz:
80x200 cm, 90x200 cm, 100x200 cm és 120x200 cm
1 db ajándék párnát adunk!

Kétszemélyes matracokhoz:
140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm
2 db ajándék párnát adunk!
A párna fedőanyaga antibakteriális töltete habkönnyű, formálható párna.
40 °C-on mosható.

Ne felejtsen el matracához matracvédőt vásárolni, hiszen ezek védik a poratkától, kibolyhosodástól, szennyeződésektől, étel- italfoltoktól a matracot! Teljes körű védelmet nyújt, használatával hosszabb ideig élvezheti matraca előnyeit, minőségét. Két oldalas matracvédőnk magas minőségének köszönhetően 3 rétegből áll és 95°C -n mosható, ezért a matracvédelem érdekében szívesen ajánljuk!

Adatok
Kategória
Fedőmatrac
Gyártó
Czinger Home
Cikkszám
MT0002