Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Freya ágytakaró - Bézs

A Freya ágytakaró könnyű, mégis hangulatos. Ideális választás, ha Önnek is fontos az elegancia. Világos krém színével, elegáns mintázatával és selymes tapintásával nem csoda, hogy belopja magát az emberek szívébe.

Raktáron
25 950 Ft
Válasszon variációt!
Részletek

Teremtsen teljes harmóniát otthonában a megfelelő kiegészítők összhangjával! A hálószobában való rétegezés kulcsfontosságú a jó alváshoz,különösen, ha az évszakok változnak, és a hőmérséklet nem következetes. Segít abban, hogy nyáron hűvös, télen pedig meleg legyen, így kellemes éjszakai alvást élvezhet a letisztult megjelenés mellett. Puha és lélegző tulajdonságairól elismert anyagból készült, így ideális extra réteget képez az Ön ágyához. A Freya Bézs ágytakaró tehát nem csak hasznos hanem elegáns megjelenésével kölcsönöz dekoratív külsőt hálószobájának.

TERMÉK KEZELÉSI ÚTMUTATÓJA:
Mosógépben kímélő programon mosható 30 °C fokon.
Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.
2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

Adatok
Kategória
Ágytakaró
Gyártó
Czinger home
Cikkszám
ATAK0001