Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Gyapjú-felső takaró-Hiúz mintás - 550 gr/m2
Gyapjú-felső takaró-Hiúz mintás - 550 gr/m2
39 500 Ft 
35 550 Ft

Gyapjú-felső takaró-Hiúz mintás - 550 gr/m2

Gyapjú-felső takaró-Hiúz mintás - 550 gr/m2
Gyapjú-felső takaró-Hiúz mintás - 550 gr/m2
Gyapjú-felső takaró-Hiúz mintás - 550 gr/m2
Gyapjú-felső takaró-Hiúz mintás - 550 gr/m2
Gyapjú-felső takaró-Hiúz mintás - 550 gr/m2

Páratlan vonzereje tette a legkelendőbb gyapjúvá, főképp azok számára, akik a finom állatmintát keresik. Remek tulajdonságai mellett külseje is tetszetős, semleges színei, árnyalatai illeszkedik számos dekorációhoz.

Raktáron
10
39 500 Ft 
35 550 Ft
Kezdete: 2024.07.12   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 3 950 Ft
Részletek

 

Prémium minőségű Merino gyapjú felsőtakaró. Különösen vidéki, hagyományos környezetben kelendő, de modern beltéri helyiségekbe is pazar látványt nyújt. Úgy tervezték, hogy utánozza a Hiúz mintáját, ez egy nagyon finom csíkozott anyag, amely egyenletesen árnyékol világosból sötétbe, sötétből világosba. A külcsíny mellett a tulajdonságai miatt is roppant kedvelt.

Négy évszakos, így bármikor élvezheted előnyeit. Ha éjszakánként izzadás gyötör, akkor ne kattints tovább, neked egy gyapjú takaróra van szükséged. A gyapjú elnyeli a kipárolgó nedvességet, amely hozzásegít a zavartalan alváshoz és másnap a maximális teljesítéshez.

Finom kis szálai puhák és kellemes meleget biztosítanak.TERMÉK ADATAI:
Kétoldalas, 100% új-zélandi mintás Merino gyapjú felsőtakaró. Egyik oldalon a fedőanyaga 550 g/m2 mintás Merino gyapjú, másik oldalán a fedőanyaga 450 g/m2 sűrűségű Merino gyapjú rétegből áll.


MÉRETE:
Felsőtakaró: 135 cm x 200 cm
Dupla felsőtakaró, ágytakaró: 220 cm x 200 cm

JÓ, HA TUDOD:
• Anyaga 100% új-zélandi Merino gyapjú
• Hőmérséklet-kiegyenlítő hatású
• Maximális komfortot nyújt télen-nyáron
• Tökéletes minden évszakhoz
• Biztosítja a bőr légzését és javíthatja a vérellátását
• Merino gyapjú testét megfelelő hőmérsékleten tartja, amely enyhítheti az izületi gyulladást, reumát, valamint egyéb fájdalmat és fájdalmakat
• Hipoantiallergén (nem vált ki allergiás reakciókat)
• Jó hatással lehet a migrénes tünetekre, a mozgásszervi és reumás panaszokra
• Megakadályozhatja a felfekvéseket
• Kétoldal, mindkét oldala használható
• A gyapjú egy természet alkotta rostanyag, amely megvédi testünket az időjárás viszontagságaitól, melegtől és hidegtől egyaránt. A gyapjú pikkelyes felépítéséből eredően megakadályozza a szennyeződések megkötését, lanolin-tartalmának köszönhetően - bőrnyugtató, stressz oldó és fájdalomcsillapító hatással, kiváló nedvszívó és páraáteresztő képességgel rendelkezik.

HASZNÁLATA:
A Merino gyapjú ágyneműt javasoljuk garnitúrában használni, az így kialakuló burokhatás kedvező tulajdonságait kihasználva. A gyapjút kicsomagolás után alaposan ki kell rázni, hogy a feldolgozás során keletkező un. úszó szálak a termékről leváljanak. Az ágynemű használatakor a takarót nem kell huzatba húzni, csak ha az Ön komfortja ezt igényli. Állagának megőrzéséhez javasoljuk a gyapjút sűrűn szellőztetni, nyirkos, nedves, párás időben, ettől telítődik, frissül a gyapjú. Napra ne tegyük, mert a gyapjúszálak töredezetté, szárazzá válnak.

TISZTÍTÁSA:
A termék gyapjú-mosószer, vagy lanolin tartalmú sampon használatával, hideg vízzel, kézzel mosható.
A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antiszatikus, azaz öntisztító, így azt javasoljuk, hogy csak akkor most, ha valóban szükséges. Egyébként a fentebb említet módon, szellőztetéssel is felfrissíthető.

 


Gyapjú termékünk Woolmark tanusítvánnyal rendelkezik!


A Woolmark egy gyapjúipari tanúsítási jel, amelyet a The Woolmark Company által meghatározott minőségi előírásoknak megfelelő tiszta gyapjú termékeken használnak. A The Woolmark Company tulajdonában lévő védjegy, amely 2007 óta az Australian Wool Innovation Limited (AWI) leányvállalata. Az AWI engedélyezi, hogy a Woolmark védjegyet kapcsolt gyártók használják termékeiken, mint tanúsító védjegyet, amely szerint a termék megfelel az AWI által előírt szabványoknak. A védjegyet textiltermékeken alkalmazzák annak biztosítására, hogy a termék 100% -ban tiszta új gyapjúból készült.

Az igazi, tiszta gyapjúból készül termékek megjelölése sok fajtájú, de egy biztos: a Woolmark megjelölésű termékeinkkel biztosítjuk, hogy nálunk a minőségre 100% garancia.

Az Albakomfort által árusított gyapjú termékeink minősége és vásárlóink elégedettsége a legfontosabb a számunkra!

Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.

2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

Adatok
Kategória
Gyapjú takaró
Gyártó
Czinger Home
Cikkszám
GYAPT0011