Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Gyapjú vesemelegítő - 25x75 cm - nagy
Gyapjú vesemelegítő - 25x75 cm - nagy
7 490 Ft 
6 740 Ft

Gyapjú vesemelegítő - 25x75 cm - nagy

Gyapjú vesemelegítő - 25x75 cm - nagy
Gyapjú vesemelegítő - 25x75 cm - nagy
Merino gyapjú derékmelegítő, amely testrészét megfelelő hőmérsékleten tartja. Bizosítja a bőr légzését és javítja a vérellátást. Tépőzáras megoldással könnyen a megfelelő méretre állítható.
Raktáron
10
7 490 Ft 
6 740 Ft
Kezdete: 2023.11.25   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 750 Ft
Részletek
TERMÉKLEÍRÁS:
100% bárány gyapjú kétoldalas vesemelegítő. Az egyik oldala 600 gr/m2 a másik oldala 450 gr/m2
A gyapjú vesemelegítő természetesen szabályozza a derék és a vesék melegét a gerinc és az izmok kondícióját
Tökéletes minden évszakhoz
Hőmérséklet - kiegyenlítő hatású
Biztosítja a bőr légzését és javítja a vérellátást
A vesemelegítő két széle gumival és tépőzárral van ellátva, így könnyen a megfelelő méretre állítható, ez által egyszerűen elnyerhető a kívánt feszesség a derékon
A gyapjú egy természet alkotta rostanyag, amely megvédi testünket az időjárás viszontagságaitól, melegtől és hidegtől egyaránt. A gyapjú pikkelyes felépítéséből eredően megakadályozza a szennyeződések megkötését, lanolin-tartalmának köszönhetően - bőrnyugtató, stresszoldó és fájdalomcsillapító hatással,kiváló nedvszívó és páraáteresztő képességgel rendelkezik.
HASZNÁLATA:

A gyapjút kicsomagolás után alaposan ki kell rázni, hogy a feldolgozás során keletkező ún. úszó szálak a termékről leváljanak.
Termék mérete:
25 x 75 cm

Javasolt:

derékfájási panaszok
reumás fájdalmak esetén
TISZTÍTÁSA:
A termék gyapjú-mosószer, vagy lanolin tartalmú sampon használatával, hideg vízzel, kézzel mosható.

Állagának megőrzéséhez javasoljuk a gyapjút sűrűn szellőztetni, nyirkos, nedves, párás időben, ettől telítődik, frissül. Télen tegye ki a hóra, majd alaposan rázza ki. Napos időben semmiképp meg érdemes szellőztetni, napra ne tegye, mert a gyapjúszálak töredezetté, szárazzá válnak, akárcsak a haj esetében.

Gyapjú termékünk Woolmark tanusítvánnyal rendelkezik!

A Woolmark egy gyapjúipari tanúsítási jel, amelyet a The Woolmark Company által meghatározott minőségi előírásoknak megfelelő tiszta gyapjú termékeken használnak. A The Woolmark Company tulajdonában lévő védjegy, amely 2007 óta az Australian Wool Innovation Limited (AWI) leányvállalata. Az AWI engedélyezi, hogy a Woolmark védjegyet kapcsolt gyártók használják termékeiken, mint tanúsító védjegyet, amely szerint a termék megfelel az AWI által előírt szabványoknak. A védjegyet textiltermékeken alkalmazzák annak biztosítására, hogy a termék 100% -ban tiszta új gyapjúból készült.

Az igazi, tiszta gyapjúból készül termékek megjelölése sok fajtájú, de egy biztos: a Woolmark megjelölésű termékeinkkel biztosítjuk, hogy nálunk a minőség 100% garancia.

Mi is az a gyapjú szálsűrűség azaz: gramm/m2?

A gyapjú szálsűrűsége azt a számot jelenti g/m2 értékben, amely megmutatja, hogy egy négyzetméter hány gramm gyapjúszálat tartalmaz. Ez általában 400-650 g/m2 közötti érték szokott lenni. Szóval, ha egy takaró 500 g-os, az azt jelenti, hogy a takaró 1 m2 gyapjúfelülete 500 g gyapjút tartalmaz. Természetesen, ha a takaró mindkét oldala gyapjú felülettel rendelkezik, akkor a takaró 1 négyzetméterére 1000 g gyapjú jut.

Az Albakomfort által árusított gyapjú termékeink minősége és vásárlóink elégedettsége a legfontosabb a számunkra!

Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.
OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.

2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textíliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!
Adatok
Kategória
Kiegészítő
Méret
25x75 cm
Gyártó
Czinger Home
Cikkszám
GYVM01