Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Gyerek matrac - Extra kemény (6 cm kókusszal) - GS

Gyerek matrac - Extra kemény (6 cm kókusszal) - GS
Gyerek matrac - Extra kemény (6 cm kókusszal) - GS
A gyermek növekedése, fejlődése szempontjából fontos a gerincoszlop, nyak, hát megfelelő tartása, a kényelmes, de ugyanakkor egészséges fekvés biztosítása. Ezzel a matraccal mindez megvalósulhat! A matrac megteremtheti a gyermek gerincének egészséges fejlődését, elegendő és pihentető alvását.
Elérhetőség
3-4 hét
Raktáron
25 200 Ft
Válasszon variációt!
Részletek
TERMÉKLEÍRÁS:

A matrac megteremti a gyermek gerincének egészséges fejlődését, elegendő és pihentető alvást.A matrac szövete bőrbarát, antiallergén, magas hőfokon mosható 6 cm kókuszréteget tartalmaz, amely kókuszrostokból nemezeléssel kialakított természetes anyag, kiváló nedvesség és légáteresztő képességével hozzájárul a természetes alvás kényelméhez. A kókuszrost igen erős szilárdságával a gerincoszlop optimális alátámasztását biztosítja.

TERMÉK ADATAI:

Magasság: 7 cm
Garancia 5 év
Komfort: Extra kemény
Szállítási határidő: 15 munkanap

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Ne felejtsen el matracához matracvédőt vásárolni, hiszen ezek védik a poratkától, kibolyhosodástól, szennyeződésektől, étel- italfoltoktól a matracot! Teljes körű védelmet nyújt, használatával hosszabb ideig élvezheti matraca előnyeit, minőségét. Két oldalas matracvédőnk magas minőségének köszönhetően 3 rétegből áll és 95°C -n mosható, ezért a matracvédelem érdekében szívesen ajánljuk!
Adatok
Kategória
Gyerekmatrac
Gyártó
Rottex
Cikkszám
GYM0001