Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Huzatfogó - 100% Pamut - Változó színekkel
Huzatfogó - 100% Pamut - Változó színekkel
4 000 Ft

Huzatfogó - 100% Pamut - Változó színekkel

A hidegebb hónapokban, kiszámíthatatlanok a szeles napok. Az ember nem is sejti, hogy mennyi apró rés van akár az ajtók, vagy akár az ablakok alatt. Egy huzatfogó erre mindig jó megoldás! Tartsa melegen lakását 100% pamut huzatfogóval, mely változatos színekben elérhető!

Méret
100x14 cm
Raktáron
4 000 Ft
Részletek

• Tartsa melegen otthonát ajtó és ablak huzatfogóval, ne engedje be a hideget. A huzatfogó párna tökéletesen alkalmas arra, hogy az ajtók, ablakok alatt található rést elfedje, ezáltal nem engedi, hogy kiszökjön a meleg.
• Külsője 100% pamut, mindig változó anyaggal, színekkel.

• A huzatfogó párna praktikus, és dekoratív kiegészítője lehet otthonának, legfőképp a gyermekszobának. Pamut alapanyag, amely jól ismert a tartósságáról és ellenálló képességéről.
• A huzatfogó rendszeres mosás és gyakori használat után sem veszíti el eredeti formáját, minőségét.
• VÁLTOZÓ SZÍNEKKEL!
Felhívjuk figyelmét, hogy a megrendelésre kerülő huzatfogó színe és mintázata változó, ezért a képen látható mintát garantálni nem tudjuk.


TERMÉK KEZELÉSI ÚTMUTATÓJA:
30 fokon mosható.

TERMÉK MÉRETEI:
Huzatfogó: 100x14 cm
Huzat anyaga: 100% pamut


ANYAGÖSSZETÉTEL:
Töltet: 100% szilikonizált poliészter rostszál, ami nagyon rugalmas és habkönnyű.

Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.
2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textíliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

Adatok
Kategória
Huzatfogó
Gyártó
Czinger Home
Cikkszám
HF11