Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Kispárnahuzat - Tündéres
Kispárnahuzat - Tündéres
1 350 Ft

Kispárnahuzat - Tündéres

Kispárnahuzat - Tündéres
Kispárnahuzat - Tündéres
Kispárnahuzat - Tündéres
Kispárnahuzat - Tündéres

Pamut párnahuzat, amely jól ismert a tartósságáról és ellenálló képességéről. Gyermeke egyből beleszeret majd a mintába és a huzat anyaga kellemesen simul majd a kicsi bőréhez.

Méret
40 x 50 cm
Raktáron
1 350 Ft
Részletek

• Kispárnahuzat anyaga 100% pamut, minősége kiváló. Könnyen kezelhető pamutvászon alapanyagokból készülnek, melyek nem csak komfortérzetünket növelik, de hálószobánk díszei is.
• Ráadásul a pamutvászon jól ismert a tartósságáról és ellenálló képességéről, ugyancsak híres, hogy évekig tartó használat után is, hosszú idejű az élettartama.
• 100% pamut segít szabályozni a test hőmérsékletet, nagyon jól szellőzik. A pamut olyan anyag, amely lehetővé teszi a levegő átáramlását. Kellemes viselet azoknak is, akik az éjszakai izzadástól szenvednek, függetlenül a hőmérséklettől.
• A kispárnahuzat természetes anyagának köszönhetően bőrbarát, nagyon kényelmes érzetet biztosít számunkra.
• Kispárnahuzataink nagyon könnyen tisztíthatók. Nagyon jól viselik a mosást.
• A kispárnahuzataink rejtett cipzárral záródnak.

A PÁRNAHUZAT MÉRETE:
40 * 50 cm

TERMÉK KEZELÉSI ÚTMUTATÓJA:
Mosógépben mosható 40 °C fokon. Nem fehéríthető. Szárítógéppel szárítható, normál hőfokon. A párnahuzat magas hőmérsékleten vasalható. Vegyileg nem tisztítható.

NÉHÁNY HASZNOS TANÁCS:
A párnahuzatokat kifordítva, színkímélő mosóporral, 40 C°- n, más textíliáktól elkülönülve mossuk.

Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.
2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

Adatok
Kategória
Párnahuzat
Gyártó
Czinger Home
Cikkszám
KPH02