Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Silver Exclusive - táskarugós matrac

Silver Exclusive - táskarugós matrac
Silver Exclusive - táskarugós matrac
Silver Exclusive - táskarugós matrac

A Silver Exclusive matrac kiváló választás azoknak, akik szilárd alátámasztású táskarugós terméket keresnek. A kétoldalas fekvőfelület luxus anyaggal van bevonva, ezüst szálakkal varrva, rendkívül puha a bőrhöz.

Elérhetőség
10 munkanap
Részletek

Az Exclusive Silver matrac egy kiváló minőségű kétoldalas matrac, egyedülálló ortopédiai tulajdonságokkal. Ez a kiváló minőségű matrac biztosítja a gerinc helyes elhelyezkedését alvás közben. A többzsebes rugós matrac speciálisan kialakított magja dinamikus tartást biztosít kétszer annyi támasztóponton keresztül, amelyek a szokásos rugós csomagokkal ellentétben biztosítják a test szükséges támasztását. A kétoldalas Exclusive Silver matrac luxus anyaggal van bevonva, ezüst szálakkal varrva, rendkívül puha a bőrhöz. Az ezüst természetes antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően elnyomja a baktériumok képződését és a kellemetlen szagok megtartását, ami pedig higiénikus környezetet biztosít alvás közben.

TERMÉK ADATAI:
• Súlykorlát: 120 kg
• Matracmagasság: 19 cm
• 7 zónás multipocket táskarugós rendszer
• Szilárd alátámasztás
• Ezüstszállal szőtt huzat
• Matracainknál a méret tűréshatár: +-1 cm!

AJÁNDÉK PÁRNA:
• Egyszemélyes matracokhoz:
80x200 cm, 90x200 cm, 100x200 cm és 120x200 cm
1 db ajándék párnát adunk!

• Kétszemélyes matracokhoz:
140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm
2 db ajándék párnát adunk!
A párna fedőanyaga Aloe Vera kivonattal kezelt, antibakteriális töltete habkönnyű, formálható párna. 40 °C-on mosható.

Ne felejtsen el matracához matracvédőt vásárolni, hiszen ezek védik a poratkától, kibolyhosodástól, szennyeződésektől, étel- italfoltoktól a matracot! Teljes körű védelmet nyújt, használatával hosszabb ideig élvezheti matraca előnyeit, minőségét. Két oldalas matracvédőnk magas minőségének köszönhetően 3 rétegből áll és 95°C -n mosható, ezért a matracvédelem érdekében szívesen ajánljuk!

Adatok
Kategória
Táskarugós matrac
Gyártó
TED
Cikkszám
VM0040