Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Szív küldi szívnek páros díszpárna - microfiber
Szív küldi szívnek páros díszpárna - microfiber
5 990 Ft

Szív küldi szívnek páros díszpárna - microfiber

Szív küldi szívnek páros díszpárna - microfiber
Szív küldi szívnek páros díszpárna - microfiber

Szíves párna szeretetből szerettednek! Tökéletes ajándék, amelyhez nem kell kimondott alkalom, bármikor kifejezheted vele érzéseidet, sőt a párna egyik oldala nálad, másik az ajándékozottnál maradhat!

Méret
33*33 cm
Raktáron
5 990 Ft
Részletek

• A díszpárnák hangulatos kiegészítői a nappalinak, hálószobának. Sokféleképpen lehet változtatni a lakás hangulatán. Találd meg a megfelelő párnát nálunk, amelyet akár szerettednek is ajándékozhatsz.
• Belső párna töltete szilikonizált poliésztergolyó, amely rugalmas, könnyen egy igazítással visszanyeri a kívánt formát, nem igényel nagy törődést, ha összetömörödik, csak egyszerűen rázd fel és újra olyan lesz, mint újkorában.

TERMÉK ADATAI:
Mérete: 33*33 cm

ANYAGA:
Fedőanyag: microfiber
A microfiber magyarázata, jellemzője: A mikroszálas anyag úgynevezett „csiszolt” anyag, amely sokkal simább, így selymesebb tapintatú a hagyományos párnákkal szemben. A szintetikus mikroszálak könnyű kapilláris szerkezetűek, ezért nagyon jó légáteresztő képességűek.
Párna töltet: szilikonizált poliésztergolyó

Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.
2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

Adatok
Kategória
Díszpárna
Gyártó
Czinger home
Cikkszám
DP0027