Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Szőrös Huzatfogó
Szőrös Huzatfogó
3 990 Ft

Szőrös Huzatfogó

Szőrös Huzatfogó
Szőrös Huzatfogó
Szőrös Huzatfogó
Szőrös Huzatfogó

A hidegebb hónapokban, kiszámíthatatlanok a szeles napok. Az ember nem is sejti, hogy mennyi apró rés van akár az ajtók, vagy akár az ablakok alatt. Egy huzatfogó erre mindig jó megoldás! Tartsa melegen lakását kellemes hőérzetet adó puha, szőrös huzatfogónkkal!

Méret
100x15 cm
Raktáron
3 990 Ft
Részletek

• Tartsa melegen otthonát ajtó és ablak huzatfogóval, ne engedje be a hideget. A huzatfogó párna tökéletesen alkalmas arra, hogy az ajtók, ablakok alatt található rést elfedje, ezáltal nem engedi, hogy kiszökjön a meleg.
• Ennek a huzatfogónak a huzata kellemes hőérzetet adó puha, szőrös.

• A huzatfogó párna praktikus, és dekoratív kiegészítője lehet otthonának, legfőképp a gyermekszobának. Pamut alapanyag, amely jól ismert a tartósságáról és ellenálló képességéről.
• A huzatfogó rendszeres mosás és gyakori használat után sem veszíti el eredeti formáját, minőségét.

TERMÉK KEZELÉSI ÚTMUTATÓJA:
30 fokon mosható.

TERMÉK MÉRETEI:
Huzatfogó: 100x15 cm

ANYAGÖSSZETÉTEL:
Töltet: 100% szilikonizált poliészter rostszál, ami nagyon rugalmas és habkönnyű.

Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.
2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textíliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

Adatok
Kategória
Kiegészítő párnák
Gyártó
Czinger Home
Cikkszám
HF12