Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Basic habmatrac- Kemény-hab (10 cm) - 140x200
Basic habmatrac- Kemény-hab (10 cm) - 140x200
63 300 Ft

Basic habmatrac- Kemény-hab (10 cm) - 140x200

Basic habmatrac- Kemény-hab (10 cm) - 140x200
Basic habmatrac- Kemény-hab (10 cm) - 140x200
Basic habmatrac- Kemény-hab (10 cm) - 140x200
Basic habmatrac- Kemény-hab (10 cm) - 140x200

A Basic matracok egy nagyon tartós és alkalmazkodó poliuretán habból készült szilárd habmatracok. Olyan egyszerű kialakítást helyeznek előtérbe, amely a jól illeszkedik a háton és a hason alvókhoz.

Elérhetőség
1-3 munkanap
Részletek

A Basic matracok tartós és alkalmazkodó poliuretán habból készült szilárd habmatrac. Olyan egyszerű kialakítást részesít előnyben, amely a jól illeszkedik a háton és a hason alvókhoz, mivel kényelmes alátámasztást nyújt. Egyhamar nem kell cserélni. Kialakítása arra készült, hogy a testet egészségesen tartsa alvás közben, így biztosítva, hogy minőségi pihenést kapjon minden éjszaka. Levehető huzatának köszönhetően, könnyen tisztítható.

A matracok anyagának szerkezetében található apró légcsatornák sokasága, elvezeti az éjszaka keletkező izzadságot és kellemes hőérzetet biztosít. A matrac szintetikus anyaga antibakteriális, nem biztosít életteret az allergiás reakciókat kiváltó atkák számára. A habok vastagsága 10 és 15 cm-esen rendelhető, mind a három keménységben. A matracokat méretre is rendelhetik nálunk, az egészen egyedi szivacsmatrac igényeket is kielégítjük.

JÓ, HA TUDOD:
• Nagyon könnyű
• Kellemes hőérzetet ad
• Nagy teherbírással rendelkezik
Antimikrobiális hatású - ez az anyag azon tulajdonságát jelenti, hogy képes elpusztítani vagy inaktiválni a mikrobákat, mint pl.: baktériumokat, vírusokat és gombákat, ideértve a penészgombákat
• A matrac mindkét oldal használható
• Egyformán kitűnő alátámasztást biztosít
• Saját gyártású szivacs és habmatracok egyedi méretre gyártását rövid határidőn belül vállaljuk!
• INGYENES SZÁLLÍTÁS!

MATRACHUZAT:
Huzata levehető, elasztikus eredeti matrac huzat, ami megvédi a matrac belső szerkezetét. A huzat lehetővé teszi a folyamatos szellőzést. Puha anyagból készül, kellemes hőérzetet biztosít, könnyen tisztítható, 40°C mosható.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
A terméket a kicsomagolása után, egyből használhatja. Minden fajta ágyrácshoz alkalmas. Ajánlott a szoba napi szellőztetése, a friss levegő megakadályozza a penész elterjedését, nedvesség megjelenését a terméken.

FONTOS TUDNI:
Elállási jogát, a vásárlástól számított 14 napig, a visszaküldési jogát a vásárlástól számított 30 napon belül gyakorolhatja, abban az esetben, ha a terméket eredeti, bontatlan csomagolásban küldi vissza.

Nem eredeti csomagolásban visszaküldött terméket, higiéniai okok miatt nem áll módunkban visszavenni.

AJÁNDÉK PÁRNA:
• Egyszemélyes matracokhoz:
80x200 cm és 90x200 cm
1 db ajándék párnát adunk!

• Kétszemélyes matracokhoz:
140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm
2 db ajándék párnát adunk!
A párna fedőanyaga Aloe Vera kivonattal kezelt, antibakteriális töltete habkönnyű, formálható párna. 40 °C-on mosható.

Ne felejtsen el matracához matracvédőt vásárolni, hiszen ezek védik a poratkától, kibolyhosodástól, szennyeződésektől, étel- italfoltoktól a matracot! Teljes körű védelmet nyújt, használatával hosszabb ideig élvezheti matraca előnyeit, minőségét. Két oldalas matracvédőnk magas minőségének köszönhetően 3 rétegből áll és 95°C -n mosható, ezért a matracvédelem érdekében szívesen ajánljuk!

Adatok
Kategória
Basic habmatrac
Gyártó
Czinger Home
Cikkszám
BCM0016-140x200