Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Fehér Gumis Lepedő

Fehér Gumis Lepedő
Fehér Gumis Lepedő
Fehér Gumis Lepedő
Fehér Gumis Lepedő
Fehér Gumis Lepedő
Fehér gumis lepedőnk exkluzív minőségű, védi a matracot és fontos szerepe van a pihentető alvásban, hiszen nem gyűrődik.
Raktáron
4 490 Ft
Válasszon variációt!
Részletek
Termékleírás:

Kellemes tapintású
Könnyen kezelhető
Exkluzív minőség
az alvás során a helyén marad
védi a matracot
100% pamut, 135 g/m2
20-25 cm matracmagasságra
körgumis
Ajánljuk szállodák, otthonok, kollégiumok és családok számára egyaránt. Rugalmas jersey anyagának köszönhetően egyszerűen és gyűrődések nélkül kifeszíthető a matracra. A zavartalan alvás szempontjából fontos szerepe van.

Mosás:

60 °C-on mosható, mosógéppel, szárítógépben szárítható. Vegyileg tisztítható, fehéríthető, klórtartalmú oldattal. Vasalást nem igényel.

Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.

2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

Adatok
Kategória
Szállodai lepedő, matracvédő
Típus
Gumis lepedő
Gyártó
Czinger Home
Cikkszám
GL0000