Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Kasmír gyapjú alsó takaró (derékalj) - Euro 550 gr/m2 LUXUS MINőSÉG-90x200
Kasmír gyapjú alsó takaró (derékalj) - Euro 550 gr/m2 LUXUS MINőSÉG-90x200
44 600 Ft 
42 370 Ft

Kasmír gyapjú alsó takaró (derékalj) - Euro 550 gr/m2 LUXUS MINőSÉG-90x200

Kasmír gyapjú alsó takaró (derékalj) - Euro 550 gr/m2 LUXUS MINőSÉG-90x200
Kasmír gyapjú alsó takaró (derékalj) - Euro 550 gr/m2 LUXUS MINőSÉG-90x200
Kasmír gyapjú alsó takaró (derékalj) - Euro 550 gr/m2 LUXUS MINőSÉG-90x200
Kasmír gyapjú alsó takaró (derékalj) - Euro 550 gr/m2 LUXUS MINőSÉG-90x200
Kasmír gyapjú, amely különleges és gyönyörű. A kasmír gyapjút jellemzi a gyönyörű megjelenés, puha tapintás és kifinomultság.
Raktáron
5
44 600 Ft 
42 370 Ft
Kezdete: 2023.11.25   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 5
Megtakarítás 2 230 Ft
Részletek
A kasmír gyapjú az egyik legdrágább és legkeresettebb anyag. Ami jellemzi a gyönyörű megjelenés és az ár.

De miért olyan drága a kasmír?

Egyszerű válasz: a kasmír különleges

Tényleg különleges rost.

Több tényező amely olyan különlegessé teszi a kasmírt:

Különleges nevét a kecske onnan kapta, hogy életük egy adott régióból származik Kashmírból.Különleges gyártási folyamat - a kasmírgyapot az alsó haj (az alsó hajréteg) fésülésével nyerhető speciális kecskékből, amelyek kasmírgyapotot biztosítanak. A Kashmír kecske Indiából és Pakisztánból származik. Manapság a Kashmír kecskét a világ számos országában tenyésztik.

Kiváló szigetelési tulajdonságokkal rendelkezik - a puha és sűrű anyag -40 ° C-os hőmérsékleten is melegen tarthatja a testet.

Ezekről a kasmírkecskékről van szó.A kasmírral kapcsolatos tény az, hogy egy általános takaró előállításához 6 - 8 kecske gyapjújára van szükség, ez az egyik oka annak, hogy a kasmír drága és az előállítása több munkát igényel.

A kasmír három színben kapható: szürke, barna és fehér, de ez egy olyan anyag, amely képes nagyon sokféle színre festeni. Színezhető annyira, mint bármely más gyapjú.

A kasmírrost hatszor finomabb az emberi hajhoz képest.

A kasmír olyan anyag volt, amelyet a Római Birodalom nemesei használtak. A 18. századtól kezdve ez az anyag népszerűvé vált az európai királyi családok és az arisztokraták körében.

TERMÉK ADATAI:

Kétoldalas,100% Kasmír gyapjú garnitúra. A párna levehető huzattal van ellátva így a párnabetétet külön lehet mosni, tisztítani. Mindkét oldali fedőanyag 550 g/m2 Kasmír gyapjú rétegből áll.

Alsótakaró mérete: (derékalj): 90 x 200 cm

TERMÉKLEÍRÁS:
Anyaga 100 % Kasmír gyapjú
egyik legfinomabb, legkeresettebb anyag
különleges rost
nagyon puha
hőmérséklet-kiegyenlítő hatású
maximális komfortot nyújt télen-nyáron
tökéletes minden évszakhoz
biztosítja a bőr légzését és javítja vérellátását
kasmír gyapjú testét megfelelő hőmérsékleten tartja, amely enyhíti az izületi gyulladást, reumát, valamint egyéb fájdalmat és fájdalmakat
hypoantiallergén (nem vált ki allergiás reakciókat)
jó hatással van a migrénes tünetekre, a mozgásszervi és reumás panaszokra
megakadályozza a felfekvéseket
kétoldal, mindkét oldala használható
A gyapjú egy természet alkotta rostanyag, amely megvédi testünket az időjárás viszontagságaitól, melegtől és hidegtől egyaránt. A gyapjú pikkelyes felépítéséből eredően megakadályozza a szennyeződések megkötését, lanolin-tartalmának köszönhetően - bőrnyugtató, stressz oldó és fájdalomcsillapító hatással,kiváló nedvszívó és páraáteresztő képességgel rendelkezik.

HASZNÁLATA:

A kasmír gyapjú ágyneműt javasoljuk garnitúrában használni, az így kialakuló burokhatás kedvező tulajdonságait kihasználva. A gyapjút kicsomagolás után alaposan ki kell rázni, hogy a feldolgozás során keletkező un. úszó szálak a termékről leváljanak. Az ágynemű használatakor a takarót nem kell huzatba húzni, csak ha az Ön komfortja ezt igényli. A párna tisztán tartásához használjon egy könnyű vékony 100% pamut huzatot. Állagának megőrzéséhez javasoljuk a gyapjút sűrűn szellőztetni, nyirkos, nedves, párás időben, ettől telítődik, frissül a gyapjú. Napra ne tegyük, mert a gyapjúszálak töredezetté, szárazzá válnak.

TISZTÍTÁSA:

A termék gyapjú-mosószer, vagy lanolin tartalmú sampon használatával, hideg vízzel, kézzel mosható.

Gyapjú termékünk Woolmark tanusítvánnyal rendelkezik!

A Woolmark egy gyapjúipari tanúsítási jel, amelyet a The Woolmark Company által meghatározott minőségi előírásoknak megfelelő tiszta gyapjú termékeken használnak. A The Woolmark Company tulajdonában lévő védjegy, amely 2007 óta az Australian Wool Innovation Limited (AWI) leányvállalata. Az AWI engedélyezi, hogy a Woolmark védjegyet kapcsolt gyártók használják termékeiken, mint tanúsító védjegyet, amely szerint a termék megfelel az AWI által előírt szabványoknak. A védjegyet textiltermékeken alkalmazzák annak biztosítására, hogy a termék 100% -ban tiszta új gyapjúból készült.

Az igazi, tiszta gyapjúból készül termékek megjelölése sok fajtájú, de egy biztos: a Woolmark megjelölésű termékeinkkel biztosítjuk, hogy nálunk a minőség 100% garancia.

Mi is az a gyapjú szálsűrűség azaz: gramm/m2?

A gyapjú szálsűrűsége azt a számot jelenti g/m2 értékben, amely megmutatja, hogy egy négyzetméter hány gramm gyapjúszálat tartalmaz. Ez általában 400-650 g/m2 közötti érték szokott lenni. Szóval, ha egy takaró 500 g-os, az azt jelenti, hogy a takaró 1 m2 gyapjúfelülete 500 g gyapjút tartalmaz. Természetesen, ha a takaró mindkét oldala gyapjú felülettel rendelkezik, akkor a takaró 1 négyzetméterére 1000 g gyapjú jut.

Az Albakomfort által árusított gyapjú termékeink minősége és vásárlóink elégedettsége a legfontosabb a számunkra!

Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.

2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!
Adatok
Kategória
Alsótakaró
Méret
90 x 200 cm
Gyártó
Czinger Home
Cikkszám
GYAPAT0007-90x200