Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Kelly ágytakaró -  Szürke 220x250
Kelly ágytakaró - Szürke 220x250
32 350 Ft

Kelly ágytakaró - Szürke 220x250

A Kelly Szürke ágytakaró modern külsőjével és elegáns megjelenésével könnyen a középpontba kerül a szobában. Divatos megjelenése mellett védelmet nyújt ágyneműjének a portól, illetve szennyeződésektől. Abszolút mutatós eleme lehet a szobának!

Részletek

A Kelly Szürke ágytakaró igazi ötvözete a modern és elegáns megjelenésnek. Világos szürke színével szinte beragyogja a hálószobát. Kifinomult mégis a mintázata miatt igazán fiatalos kelléke lehet ágyaiknak. Nem csak esztétikailag állja meg a helyét, hanem nagy segítség lehet, azokban az időszakokban mikor az évszakok változnak, és a hőmérséklet kiszámíthatatlan. Az ágytakaró, mint téli, mint pedig nyári időszakban kiválóan helyét állja. Fontos tulajdonsága, hogy könnyű, mégis hangulatos, de emellett segít abban, hogy nyáron hűvös, télen pedig meleg legyen, így biztosítva a nyugodt éjszakai alvást. Egyszerű és gyors megoldás lehet, ha egy kis modern eleganciát szeretnénk lehelni az alvóhelyünkbe.

TERMÉK KEZELÉSI ÚTMUTATÓJA:
Mosógépben kímélő programon mosható 30 °C fokon.
Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.
2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

Adatok
Kategória
Ágytakaró
Gyártó
Czinger home
Cikkszám
ATAK0004-220x250