Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Kelly párnahuzat
Kelly párnahuzat
6 350 Ft

Kelly párnahuzat

A szuper puha és stílusos Kelly ágytakaróval gazdagíthatja hálószobáját. Kellemes tapintású és lágy anyagból készült, modern, bézs színű, valamint egyedi mintázatú ágytakaró nemcsak remekül fog kinézni, hanem meleget és kényelmet ad az ágyának.

Részletek

A Kelly Bézs ágytakaró krémes színével és egyedi mintázatával nem csoda, hogy egyből megragadja az ember tekintetét. Lágy és kifinomult fomája miatt igazán elegáns kiegészítője lehet az ön szobájának. Puha és lélegző tulajdonságairól ismert anyagból készült melyet könnyedén tud alakítani igénye és ízlése szerint. A szövet kellemes érzést nyújt bőrének, nyugodt pihenést biztosít Önnek és családjának. Csak helyezze fel, simítsa el és hagyja míg a Kelly ágytakaró szerkezetet nem ad az ágyának. A kényelmi és esztétikai pontoknak megfelelt, minőségi ágytakarónk várja, hogy érzéki díszeleme lehessen az Ön hálószobájának.

TERMÉK KEZELÉSI ÚTMUTATÓJA:
Mosógépben kímélő programon mosható 30 °C fokon.
Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.
2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

Adatok
Kategória
Ágytakaró
Gyártó
Czinger home
Cikkszám
ATAK0003-PH