Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Gyapjú takaró mintás - 520 gr/m2 - 135x200 cm
Gyapjú takaró mintás - 520 gr/m2 - 135x200 cm
37 500 Ft 
33 750 Ft

Gyapjú takaró mintás - 520 gr/m2 - 135x200 cm

Gyapjú takaró mintás - 520 gr/m2 - 135x200 cm
Gyapjú takaró mintás - 520 gr/m2 - 135x200 cm
Gyapjú takaró mintás - 520 gr/m2 - 135x200 cm
Gyapjú takaró mintás - 520 gr/m2 - 135x200 cm
Gyapjú takaró mintás - 520 gr/m2 - 135x200 cm

Természet ihlette, faágas Merino gyapjú takaró, melynek használatával nem csak tulajdonságai miatt érezheted magad a vadon közvetlen közelében, hanem mintája miatt is.

Raktáron
10
37 500 Ft 
33 750 Ft
Kezdete: 2024.07.12   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 3 750 Ft
Részletek

Prémium minőségű Merino gyapjú felsőtakaró. Ezt a paplant abszolút a vadon, az erdő inspirálta, a faágak finoman átszövik, így az anyatermészet lágy ölén érezheted magad az ölelésében.

Négy évszakos, így bármikor élvezheted előnyeit. Ha éjszakánként izzadás gyötör, akkor ne kattints tovább, neked egy gyapjú takaróra van szükséged. A gyapjú elnyeli a kipárolgó nedvességet, amely hozzásegít a zavartalan alváshoz és másnap a maximális teljesítéshez.

Finom kis szálai puhák és kellemes meleget biztosítanak.


TERMÉK ADATAI:

Kétoldalas, 100% új-zélandi mintás Merino gyapjú felsőtakaró. Egyik oldalon a fedőanyaga 520 g/m2 mintás Merino gyapjú, másik oldalon a fedőanyaga 450 g/m2 sűrűségű Merino gyapjú rétegből áll.

MÉRETEK:
Felsőtakaró: 135 cm x 200 cm
Dupla felsőtakaró, ágytakaró: 220 cm x 200 cm

JÓ, HA TUDOD:
• Anyaga 100% új-zélandi Merino gyapjú
• Hőmérséklet-kiegyenlítő hatású
• Maximális komfortot nyújt télen-nyáron
• Tökéletes minden évszakhoz
• Biztosítja a bőr légzését és javítja vérellátását
• Merino gyapjú testét megfelelő hőmérsékleten tartja, amely enyhíti az izületi gyulladást, reumát, valamint egyéb fájdalmat és fájdalmakat
• Hipoantiallergén (nem vált ki allergiás reakciókat)
• Jó hatással van a migrénes tünetekre, a mozgásszervi és reumás panaszokra
• Megakadályozza a felfekvéseket
• Kétoldal, mindkét oldala használható
• A gyapjú egy természet alkotta rostanyag, amely megvédi testünket az időjárás viszontagságaitól, melegtől és hidegtől egyaránt. A gyapjú pikkelyes felépítéséből eredően megakadályozza a szennyeződések megkötését, lanolin-tartalmának köszönhetően - bőrnyugtató, stressz oldó és fájdalomcsillapító hatással,kiváló nedvszívó és páraáteresztő képességgel rendelkezik.

HASZNÁLATA:
A Merino gyapjú ágyneműt javasoljuk garnitúrában használni, az így kialakuló burokhatás kedvező tulajdonságait kihasználva. A gyapjút kicsomagolás után alaposan ki kell rázni, hogy a feldolgozás során keletkező ún. úszó szálak a termékről leváljanak. Az ágynemű használatakor a takarót nem kell huzatba húzni, csak ha az Ön komfortja ezt igényli. Állagának megőrzéséhez javasoljuk a gyapjút sűrűn szellőztetni, nyirkos, nedves, párás időben, ettől telítődik, frissül. Napra ne tegyük, mert a gyapjúszálak töredezetté, szárazzá válnak.

TISZTÍTÁSA:
A termék gyapjú-mosószer, vagy lanolin tartalmú sampon használatával, hideg vízzel, kézzel mosható.
A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antiszatikus, azaz öntisztító, így azt javasoljuk, hogy csak akkor most, ha valóban szükséges. Egyébként a fentebb említet módon, szellőztetéssel is felfrissíthető.

 


Gyapjú termékünk Woolmark tanusítvánnyal rendelkezik!


A Woolmark egy gyapjúipari tanúsítási jel, amelyet a The Woolmark Company által meghatározott minőségi előírásoknak megfelelő tiszta gyapjú termékeken használnak. A The Woolmark Company tulajdonában lévő védjegy, amely 2007 óta az Australian Wool Innovation Limited (AWI) leányvállalata. Az AWI engedélyezi, hogy a Woolmark védjegyet kapcsolt gyártók használják termékeiken, mint tanúsító védjegyet, amely szerint a termék megfelel az AWI által előírt szabványoknak. A védjegyet textiltermékeken alkalmazzák annak biztosítására, hogy a termék 100% -ban tiszta új gyapjúból készült.

Az igazi, tiszta gyapjúból készül termékek megjelölése sok fajtájú, de egy biztos: a Woolmark megjelölésű termékeinkkel biztosítjuk, hogy nálunk a minőségre 100% garancia.

Az Albakomfort által árusított gyapjú termékeink minősége és vásárlóink elégedettsége a legfontosabb a számunkra!

Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.

2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

Adatok
Kategória
Gyapjú takaró
Gyártó
Czinger Home
Cikkszám
GYAPT0003-135x200