Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 222 8620

Sybill Párnahuzat Betéttel
Sybill Párnahuzat Betéttel
9 390 Ft

Sybill Párnahuzat Betéttel

A puha és stílusos Sybill ágytakaró Caffe Latte színben egy teljesen más környezetet kölcsönöz használója hálószobájába. Esztétikai és funkciói miatt is kiváló választás lehet az Ön számára. A barna a Föld színe, megnyugvást hoz napjaiba.

Részletek

A Sybill ágytakaró kávés hatása és kifinomult mintája egyből egy más világba tudja Önt vezetni. Igazi elegancia, kifinomult élek és lágy hatás. Ezekkel a jellemzőkkel igazán békés, meghitt és nyugodt környezetet varázsolhat pár perc alatt a hálószobába. Az egyszerű háttéren megjelenő mintázat igazán feldobja a helyet és már-már kellemesebbnek érezheti a hálószobában eltöltött időt komfortos hatásának köszönhetően. Esztétikai szempontjai mellett funkciójában is gazdag. Puha és lélegző anyaga biztosítja a megfelelő testhőmérsékletet akár téli akár pedig nyári időszakban, ezzel kínál pihentető alvást használójának.

TERMÉK KEZELÉSI ÚTMUTATÓJA:
Mosógépben kímélő programon mosható 30 °C fokon.

Textil és ruhaipari termékek, kellékek, kiegészítők tanúsítása.

OEKO-TEX® Standard 100 egy világszerte elismert egységes teszt- és tanúsítványrendszer a textil alapanyagok összehasonlítására. Ennek célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogásolhatatlan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa – a termék megfelelő megjelölésével – arról, hogy az OEKO-TEX által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas.
2018. évi adatok szerint mintegy 100 ország 10 ezer gyártó cége alkalmazza az OEKO-TEX Standard 100 minősítést termékein, akik között mi is jelen vagyunk!

Figyelünk Önre, figyelünk vásárlóinkra!

Cégünk minden textil termékei, hotel textiliái, illetve gyapjú termékei is ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik!

Adatok
Kategória
Ágytakaró
Gyártó
Czinger home
Cikkszám
ATAK0005-PH-PB